11

I'm struggling with step 160 where I use white "hinge" connectors to connect the carousel platform sections. It seems to create too much pressure and the platform breaks apart. Grateful for any tips.

Step 160

4
  • 11
    If you share a photo of your model at step 159, someone who has the set might be able to identify if you've made a mistake.
    – Craig
    Sep 4 '17 at 3:16
  • 6
    @Craig That's a great suggestion. I wonder if a live build like this might also provide some insight: youtu.be/Qt1Zq-3sGrM?t=2h1m25s
    – jncraton
    Sep 4 '17 at 21:05
  • 1
    Have you double checked your construction of each section, especially the positioning of the white edge bricks that the “hinge” connectors are adjacent to? May 2 '18 at 4:46
  • Your description is not very detailed, but maybe you just need to press the 12 tan trapezoidal assemblies together (radially) to reduce the circumfence. There shouldn't be any gaps between the bricks. (It's a little bit difficult to explain with words) As @Craig said, please share a photo of your model
    – bb1950328
    Oct 6 '20 at 10:06
0

I would go back and check just to make sure that you have done the last few steps right. If you still can't figure it out, look on either YouTube or Google and type "LEGO 10257 Carousel Not Working correctly". If there is nothing there, contact LEGO Customer Service and ask for help. Good Luck!

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.